300+ (7) Anthias (5) hädad (4) liigid (18) mage (28) meri (13) õied (5) reisid (5) sisustamine (11) teadus (4) teemast mööda (2) üldpildid (25) video (5)

Sunday, February 17, 2008

Ujumisruumi juurde

Rio180 parempoolne nurk oli Cryptocoryne crispatulat ja Bacopa carolinianat juba nii täis kasvanud, et tuli teha suurem taimede väljarookimine. Ahvenatele meeldis ennast küll selles pusas peita, aga samas nüüd tundub, et nad ka vabaneva ruumi üle head meelt tunnevad.

Pilt enne......ja peale eilset rookimist
Harvendatud sai ka teisi taimi, Aponogeton ulvaceus tagantnurgast keskele ümber paigutatud ja ka üks uus võsu Ecinodorust sellest natuke paremale istutatud. Kui see viimane piisavalt kosub, siis praeguse paremal servas ja natuke liiga ees olev saab välja visatud.

Üleeile õhtul oli punakurkude poolt üks kivi marja täis lastud, aga juba päev hiljem oli näha, et enamus sellest oli nii või teisiti hallitama läinud, siis keerasin selle kivi ka ümberkorralduste käigus julmalt ümber. Isegi kui sealt keegi oleks koorunud, siis lähen ma nädla pärast nagunii reisile ja vaevalt keegi noortest selle üle elaks.
Singeri akvaariumis on ripsussid jälle üsna arvukaks muutunud, vahel pole neid üldse näha, aga vahel kui natuke jälgida on võimalik korraga isegi kümmekond ussi leida. Nii hull see asi siiski ei paista olema, et midagi konreetset ette hakata võtma.

No comments: