300+ (7) Anthias (5) hädad (4) liigid (18) mage (28) meri (13) õied (5) reisid (5) sisustamine (11) teadus (4) teemast mööda (2) üldpildid (25) video (5)

Tuesday, July 21, 2009

Mõni uus korter läheb endiselt nagu soe sai...

15 juuliks oli vetikakoristustiim oma töö sisuliselt lõpetanud ja kivid, liiv ning tagasein jälle sama vetikavabad kui ennegi. Pilt on tehtud eile 20. juulil.


Ühtlasi avastasin eile ka, et vee ringlusega akvaariumis on mingi jama, skimmeri juurde viivast ülevoolust vesi justkui ei voolanud üldse. Igaks juhuks võtsin ette kõikide pumpade puhastuse. Ainult skimmeri oma jäi puutumata,kuna see tundus korralikult töötavat. Selgus, et viga ei olnudki mitte pumpade ummistumises, vaid filtrist akvaariumisse pumpava pumba väljalaske toru oli voolikust lahti ja see pump ajas vett ringi oma väikeses tagumises kambris, mitte ei lükanud seda akvaariumisse kivihunniku alla. Ja nii oli see olnud tõenäoliselt juba pikemat aega, kui mitte päris algusest peale. Ilmselt sellest mingit jama veel ei olnud, aga hea et jaole sain.
Kui ma erakvähid sisse tõin, siis esialgu ei pannud neile ühtegi lisateokoda. Ühe mageveeakvaariumist pärit tühja sebrateo koja panin paar päeva hiljem, aga see ei huvitanud kedagi, Eile oli Kaire tööl ja ta loovutas ühe oma teokarbi, mis kuskilt lõunamaa meredest kaasa on toodud. Juba umbes tunni aja pärast kolis üks vähk uude kinnisvarasse. Kahju et kolimisprotsess nägemata jäi. Pildil on vana ja hüljatud korter all ja uus hele korter koos peremehega juba kivi otsas.


Tuleb vist maja peal teokarpide korjandus korraldada, kõik on ju kuskilt midagi kaasa toonud. Eelmises postituses jäigi sellest vähist portreepilt üles panemata. Niisiis neljas erak lähivaates:

No comments: