300+ (7) Anthias (5) hädad (4) liigid (18) mage (28) meri (13) õied (5) reisid (5) sisustamine (11) teadus (4) teemast mööda (2) üldpildid (25) video (5)

Sunday, August 24, 2008

Ma tahan

Ma tahan Sind omale päriseks. Ma tahan, et mu selle aasta sünnipäeva kinki mult kunagi ära ei võetaks. Ma tahan omale tüdrukut, kes kilkab rõõmust, kui tal õnnestub mulle kõdi teha. Ma tahan, et Sa teeks seda tihti. Ma tahan Sind oma kaissu. Ma tahan, et Sa jääks hommikuti selle pärast tööle hiljaks. Ma tahan ise selle pärast tööle hiljaks jääda. Ma tahan Sind näha. Ma tahan Su juukseid silitada. Ma tahan Su pead sassi ajada. Ma taham, et meil oleks ikka sama hea, kui me isegi mitte midagi ei tee. Ma tahan minna Sinuga seenele isegi siis, kui metsas seeni pole. Ma tahan pühapäeva hommikul Sinu tehtud pannkooke. Ma tahan pühapäevahommikuid koos Sinuga ja kõiki teisi hommikuid ka. Ma tahan et Sa räägiks mulle, mis toimub. Ma tahan ennast lolliks teha. Ma tahan olla parem. Ma tahan Sinuga tantsida. Ma tahan Sind kallistada. Ma taha Su selga masseerida. Ma tahan Sinuga lapsi. Ma tahan jälle olla vähemalt sama õnnelik kui ma olin alles üleeelmine nädal. Ma tahan, et Sul ei oleks seda mõtlemisaega rohkem vaja. Ma tahan, et ma ise ei mõtleks nii palju.

Ma tahan, et Sa õpiks ütlema “ei”. Ma tahan, et Sa ütleks talle lõpuks selle “ei” ja nii, et ta aru saaks. Ma tahan Sind aidata, kuigi igasugune minu abi oleks väga omakasupüüdlik. Ma tahan olla Su tulevik. Ma tahan, et Sina armastaks mind ka. Ma tahan, et Sa ütleks mulle “ei”, kui see tõesti on Su vastus. Ma tahan, et Sa helistaks mulle. Ma tahan, et Sa võtaks vastu, kui mina helistan. Ma tahan, et Sa saadaks mulle SMSi kui Sa ei saa vastu võtta.
Ma tahan, et mul jätkuks jõudu ja kannatust oodata ära oma aeg. Ma tahan, et mu sõbrad teaks, mis minuga toimub. Ma tahan, et ma naerataks jälle sama palju kui enne. Ma tahan et mu söögiisu tuleks tagasi. Ma tahan, et ma ei peaks Sulle enam kunagi kirjutama, sest sa oled kogu aeg mu kõrval.

Ma tahan, et Sa oleks täna õhtul siin. Ma tahan, et Sa oleks siin juba praegu. Ma tahan minna sinuga pühapäeval Kadriorgu võistlusi vaatama. Ma tahan minna Sinuga teatrisse, meil on ju piletid juba olemas. Ma tahan minna Sinuga okroobri lõpus Veneetsiasse isegi, kui ma olen pärast seda pankrotis. Kas ma tahan liiga palju?

Ma tahan, et kõik, kellel on selle kohta midagi öelda, seda mulle ka ütleks.